2010. augusztus 21., szombat

Péntek 13

Tudom, hogy ma nem péntek és meg 13 sem, de ezt a nyakláncot péntek 13.-án próbáltam elkészíteni, de valahogy nem akart sikerülni. Alig 1 m hosszú drót 6 helyen eltört. Nem tudom, hogy elromlott a fogóm is. Rossz helyre fogtam a láncokat. Míg a láncot áttettem a jó helyre, vagy rosszul vágtam el a drótot, így a virág megint szétesett, vagy elszámoltam a láncszemeket és megint valami nem stimmelt. Eltört a gyöngyfűzőtűm foka is, mielőtt eltört volna, egyszer leesett az asztalról, eltűnt a subaszőnyegem hosszú szőrébe és ki lehet találni, hogyan, jobban mondva hol találtam meg a tűt: a talpamban. Néha nem sikerült a szimmetria, máskor hol túl hosszú, hol túl rövid volt. Idegileg kikészített minden! (és azt is megjegyzem, hogy nem vagyok babonás!) Egy ideig látni sem akartam, de gondoltam mégis befejezem. Ma már nem volt olyan makacs, és el is készült.



Ps: Még ez a bejegyzés sem jött össze elsőre. Ez nagyon furcsa... :))

4 megjegyzés:

  1. Ez volt alább lerajzolva is. :) Már ott is tetszik, és így is szuper lett, nagyon jó! Szenvedős lehetett, de a végeredmény megérte. :)

    VálaszTörlés
  2. Megfogadtam Alma tanácsát és úgy raktam össze, ahogy a rajzon volt :) ...de most már kellenek új rajzok, mert már mindegyik kész van.

    VálaszTörlés
  3. Na ,te aztán jól megszenvedttél ezzel a szépséggel.Fő,hogy nem adtad fel és kitartottál az akaratod mellett.Ügyi vagy és kreatív.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett,..és a rajzok is nagyon tetszenek!!! :-)

    VálaszTörlés