2010. július 29., csütörtök

Akár tengeri hullám...

Ez valami olyasmi lett, mint a folt, amit szoktak mutatni a pszichiáterek a páciensnek, majd megkérdik mit látnak benne. Kérdezősködtem, hogy ki mit lát benne. Volt aki megjegyezte,hogy fülbevalót vagy spirálokat (nagyon megerőltette a fantáziáját :) ), de akadt olyan is, aki szellőt, zenét lát benne vagy a szerelem jut eszébe. Engem a tengeri hullámokra emlékeztetnek. Ti mit láttok benne? :)

2010. július 28., szerda

Kreatív Blogger Díjat Kaptam!

Igen biza! Legelső díjam, és azt sem tudom hova legyek örömömben. Nagyon megtisztelő, hogy engem választottak.


A díjat Rékácska - Bartha Rékától kaptam, ezért külön köszönet jár Neki!
A díjat továbbadom a következőknek:
Most jön az érdekesebbik rész. Az a rész, amikor magamról írok.
  1. Hobbym az alkotás.
  2. Ha gyöngyöket fűzök, biztos megszúrom legalább egyszer az ujjam.
  3. Bevallom, nem szeretem az esős időt.
  4. A macskám szokott segíteni az alkotásban (és az alvásban).
  5. Szeretem a szaxofont, főleg ha Candy Dulfer vagy Kenny G fújja.
  6. Vannak barátnőim kikkel mindent kibeszélünk és van egy barátom kire felnézek és szeretek.
  7. És akárcsak Édesapám, én sem voltam a Holdon és én sem kívánkozom. :)

2010. július 27., kedd

Türkíz Lady

Ez jobban sikerült, bár az üveg kicsit megkarcolódott sajnos.

2010. július 26., hétfő

Isten Éltessen Sokáig!

Kedves jó barátnőm, Andrea 18. születésnapja alkalmából készült szerény kis ajándék.
Egyúttal köszönetet szeretnék mondani azért, hogy kedves és megértő barátnőm volt mindig, és most is az, és remélem az is marad mindörökre, kivel megoszthatom kisebb titkaimat, kalandjaimat, meg kisebb jó, meg kevésbé jó élményeimet és ez fordítva is érvényes. Együtt, óvódás korunk óta sok mindenen keresztül mentünk, és mostanában mosolyogva idézünk fel minden jó meg rossz emléket.
Kívánok neked sok szerencsét, boldogságot és egészséget, hogy ezután is minden születésnapot együtt ünnepeljünk!

Puszikállak Kedves Barátnőm! Tudd, hogy mindig számíthatsz rám és hogy nagyon cejizlek! >:D<



Ps: Remélem tetszik az ajándék :)

2010. július 25., vasárnap

Lady's Necklace

Nemrég sajátítottam el ezt a technikát. Nagyon türelemigényes, azt meg kell hagyni, de a végeredmény nagyon szép lesz és megéri a sok munkát.



Hogy miért ezt a nevet adtam neki, az egy elég érdekes történet. Az egész úgy kezdődött, hogy nekem megtetszett egy internetes játék, melynek neve World of Warcraft. A játék annyira megfogott, hogy képes voltam éjjeleken keresztül fennülni és játszani, miközben új érdekes emberkéket ismertem meg. Egy idő után Skype-on konferenciákat szerveztünk, beszélgettünk és így együtt, könnyebben játszódtunk. Akikkel beszélgettem srácok voltak és csodálkoztak, hogy én lány létemre Warcraft-ozok (tetszett is nekik). Végül mikor már összeszoktunk és egy csapatként "éltünk" a virtuális világban, azt mondták, hogy én vagyok az ők Sylvanas Windrunner-je, az egyetlen női uralkodó tünde, aki az élőholtak vezére.
Nos a világban volt esély arra, hogy kapj egy ehhez hasonló nyakláncot, amelyet az úrnő adott egy alattvalójának, kit harcba küldött. A láncot vissza kell neki adni, majd ő énekelve, egy szellemekből álló kórus kíséretével, felidézi a harc bukását.
Most, hogy már nem játszok, a kis csapatom és a velük töltött másfél esztendő emlékére készítettem e láncot, mert ahányszor a kezembe veszem, talán én is felidézem a szép emlékeimet.

2010. július 24., szombat

Hearts

Eddig ha esett az eső, őszi hangulatú lett az ékszer. Ha meleg volt, "hűsítő" volt az ékszer. No de most milyen következtetést lehet levonni? :)

Mégtöbb Fagyöngy

Legtöbb ismerősöm megjegyezte, hogy őt a konyhába való gyöngyfüggönyre emlékezteti. Eleinte nekem meg sem fordult volna a fejemben, de mikor elkészült, már engem is arra emlékeztetett.



When Doves Cry

Miközben ez a szett készült, nagy meglepődésemre a rádióban Prince - When Doves Cry című száma ment és úgy éreztem, hogy ez most annyira talál ehhez a témához, sőt még talán a hangulatomhoz is. A gyöngyök üvegből vannak és nem rég vettem őket azzal a kikötéssel, hogy egyszer valami csak lesz belőle. Hát lett is :)

2010. július 18., vasárnap

Sosem jó az, ami van

Ha esik az eső, hűvös van és már idegesítően mélabús az időjárás, mindenki a meleg tengerpartra menne. Ha jön a kánikula és már olyan meleg van, hogy már szuszogni is alig bír az ember, akkor már a jó hűvös eső után vágyakozik. A meleg idő ellenére, itt van valami ami egy kicsit "hűvös". Sajnálom, hogy nem kaptam egyforma színű gyöngyöket.

Ps: A "jégkockák" nem olvadnak meg, de sajnos nem is hűtenek annyira mint ahogy én elképzeltem :)



2010. július 7., szerda

Őszi hangulat

Az az érzésem, hogy ősz van. Az agyamra szállt a sok eső, és ez már az ékszereken is látszik.

2010. július 6., kedd

Jó kezekbe kerültek

A pirosat elpotyázták, a zöldet rendelték és a lila ajándék.